AARHUS NANOBRYG

Aarhus Nanobryg ForsideVi brygger alle vores øl på bæredygtigt malt

Mikrobryggeri i Aarhus

Om Aarhus NanoBryg

Aarhus NanoBryg er et mindre bryggeri i Aarhus og begyndte i en garage i den lille landsby Lyngby, godt 10 km udenfor Aarhus centrum. Vi brygger løbende vores faste varianter af øl, og der er hele tiden noget nyt og spændende på vej. Vi tilstræber at lave sæsonbryg, så du altid kan finde det helt rigtige at sætte på påske- og julefrokostbordet.  

Hos Aarhus Nanobryg er vi meget opmærksomme på altid at tænke bæredygtighed ind i den måde, som vi driver bryggeri på. Derfor er vi også det eneste bryggeri i Aarhus, der brygger alle vores øl udelukkende med bæredygtigt malt.  

Nogle gange er det rart at have flere muligheder, så udover øl, har Aarhus Nanobryg også udviklet en række sodavand og skønne færdigmixede drinks. Skal du holde en fest eller bare have flere forskellige muligheder stående i køleskabet, så har Aarhus Nanobryg det du har brug for.  

Vi tilstræber at have fadøl af de lette typer NanoPilsner og NanoClassic hele tiden. Hvis du ønsker en anden variant på fad, kan det være nødvendigt at bestille i forvejen. Ring gerne og hør nærmere - vi kan altid finde en løsning. 

 Aarhus Nanobryg ApS
Rosbjergvej 58A
8220 Brabrand

✉ post@aarhusnanobryg.dk

Se kontrolrapport

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk